Budinca de broccoli cu morcovi

de Irina in Mancaruri de legume, 13 Dec 2010 | 11181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buchet de broccoli
  • 2 morcovi
  • 100 ml smantana
  • 150 grame branza de vaci
  • 3 oua
  • 50 grame parmezan
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline cu usturoi

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de broccoli cu morcovi:

Broccoli taiat in buchetele, morcovii curatati si taiati i-am pregatit la aburi.

Pana s-au racit nitel am amestecat intr-un castron smantana, branza, ouale si putin parmezan ras.

Legumele le-am asezat in cateva vase mititele, am turnat peste ele compozitia din castron, am stropit cu ulei de masline si am presarat deasupra putin parmezan ras. Am acoperit vasele si le-am dat la cuptor (incins in prealabil la 180 grade Celsius). Dupa 30 min am luat capacele si am mai lasat inca 15 min. budincutele sa se rumeneasca frumos.

Cu mic, cu mare ne-am repezit sa le papam, caci au iesit tare gustoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de broccoli cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu cartofi si morcovi